Üzemanyag- és energia-megtakarítás


Petrol-Booster és Turbo-Booster mágnesgyűrűk - A környezetvédelem az otthonunkban kezdődik!

VÉDEKEZÉS A BENZINÁREMELÉS ELLEN!

SPÓROLÁS A GÁZSZÁMLÁN!

SPÓROLÁS A FŰTÉSSZÁMLÁN!

14 000 Ft/db


FÉNYKÉPEK A FELSZERELÉSÉRŐL AZ "ENRGIA KEZDŐOLDAL" MENÜPONTBAN!


Környezetünk, levegőnk közismerten legnagyobb szennyezői a szénhidrogéneket elégető kazánok, illetve a gépjárműmotorok. Az gyártó egyszerű, olcsó és eredményes megoldást kínál erre a problémára.

Ha ezekben a készülékekben az égés tökéletesen zajlana és a benzin, az olaj vagy a gáz szennyezőanyagtól mentes lenne, akkor az égés során vízgőz (HaO) és széndioxid (CCh), azaz két, a természetben is előforduló és azt így nem is szennyező égéstermék keletkezne. A belsőégésű motorokban és az olaj-, illetve gázkazánokban az égés azonban korántsem tökéletes. Ha az égés tökéletlen, elsősorban két erősen mérgező anyag, szénmonoxid (CO) és el nem égett szénhidrogén (CH) távozik a kipufogócsövön. A zöldkártyás környezetvédelmi vizsgálaton pont ezt a két összetevőt mérik. A nem tökéletes égés miatt az üzemanyagban rejlő energia jelentős része nem hasznosul. A kazánokból szintén rengeteg hasznos energia távozik a kéményen keresztül. Csak a legmodernebb és igen költséges berendezések képesek ennek egy részét visszanyerni. A Petrol-Boostert és Turbo-Boostert (az üzemanyag égését javító készülékek) ezeknek a problémáknak a megoldására fejlesztették ki.

Hogyan működik ez az okos készülék?

Egy gyűrű alakú házban speciális mágneseket helyeztek el úgy, hogy különlegesen erős homogén mágneses mezőt hozzanak létre a gyűrű közepén. A mágnesgyűrűt az üzemanyagvezetékre szerelik fel kívülről, annak megbontása nélkül úgy, hogy az üzemanyag (és ez lehet benzin, alkohol, gáz vagy gázolaj) ezen a különleges mágneses téren áramoljon keresztül. A cső anyaga lehet gumi, műanyag, réz, vagy bármilyen fém, akár vas is. Az erős mágneses tér megszünteti az üzemanyag-molekulák elektrosztatikus feltöltődését, csökkenti a viszkozitást és így a porlasztáskor sokkal apróbb cseppekre bomlik fel az üzemanyag vagy fűtőanyag. Az apróbb cseppek jobban keverednek a levegővel, és így több oxigén érintkezik a szénhidrogén molekuláival, azaz felgyorsul az égés. Ennek következménye az, hogy egy része annak az üzemanyagnak, ami eddig vagy nem égett el, vagy a kipufogócsőben égett el, ezentúl hasznosítható. A tökéletesebb égés eredményeként csökken a kipufogógázban a mérgező CO és CH mennyisége.

Így alakulhatnak ki a következő pozitív hatások:


Autóknál:

 • Üzemanyag fogyasztás csökkenés akár 5-15%-kal.
 • Dinamikusabb, pörgősebb motor.
 • Stabilabb alapjárat.
 • Stabilabb hideg indulás.
 • Károsanyag kibocsájtás csökkenése 20-30%-kal.
 • Várhatóan hosszabb katalizátor, kipufogó élettartam.
 • Nyugodtabb lelkiismeret, mivel hatalmas lépést tettünk környezetünk védelmébe!

Gázkazánoknál:

 • Kevesebb gázfogyasztás, kisebb gázszámla.
 • Gyorsabban melegszik fel a víz, hamarabb lesz meleg.
 • Csökken a gázkazán relatív üzemórája.
  (Tulajdonképpen itt jelentkezik a megtakarítás)
 • Ha, már kevesebbet üzemel a gázkazán, a tápszivattyú is kisebb igénybevételnek van kitéve
  és nyílván kevesebb villanyáramot is fog fogyasztani.
 • Ezek a hatások természetesen változóak lehetnek a különböző gyártmányú és állapotú motoroknál!

  A Petrol-Booster és Turbo-Booster felszerelése nem érinti a gépjárművek, kazánok garanciáját. A Petrol-Booster és Turbo-Booster élettartama gyakorlatilag végtelen: kopó, cserére szoruló alkatrészt nem tartalmaz. Nagyobb motortérfogatú gépjárművekhez (1 700 cm3 felett), illetve nagy fogyasztású kazánokhoz, gázcirkókhoz, valamint gázkonvektorokhoz az erősebb Turbo-Booster felszerelése ajánlott.

  Környezetbarát és energiatakarékos megoldás

  A Petrol-Booster és Turbo-Booster vízcsőre történő szerelésével a vízben található oldott mészkő (vízkő) spontán kristály képződésen megy át. Ekkor aragonit kristály képződik, amely ebben a formában többé nem képes megtapadni a vízvezeték, bojler, csaptelepek, szaniterek, fűtésrendszerek vezetékeinek külső és belső felületén, hanem a lefolyó vízzel együtt távozik a rendszerből. Felszerelhető bojlerek elé, fali vízmelegítők, cirko falikazánok vízcsövére, vízóra aknába a bemenő fővezetékre, gázkazánok (cirkók) égéstere elé helyezve.

  Ha minden háztartásban csak egyetlen ÖKO mágnest használnánk, óriási lépést tehetnénk környezetünk védelméért.

  Petrol-Booster gyártása, forgalmazása megszünt: 0 Ft/db

  Turbo-Booster ára: 14 000 Ft/db

  Fontos: Gázkazánra való felszereléskor SEMMILYEN MŰSZERES beállításra nincsen szükség!

  Az üzemanyag-fogyasztást csökkentő készülékek telefonon, vagy e-mailben is megrendelhetőek. Postai utánvéttel, 48 órán belül, raktárról történő szállítással!
  Műhelyemben személyesen is megvásárolható időpont egyeztetéssel!

  Tetejére